Deti môžu tráviť jarné prázdniny v Bratislave aj v centrách voľného času

NETKY.SK • 15 Február 2017, 16:26 • 2 min
Deti môžu tráviť jarné prázdniny v Bratislave aj v centrách voľného času

BRATISLAVA – Bratislavskí školáci môžu jarné prázdniny tráviť aj v mestských centrách voľného času (CVČ). Tie si pre deti pripravili päť táborov v mestských častiach Staré Mesto, Ružinov, Petržalka, Dúbravka a Rača.

slovakia

left justify in out

"Deti si budú môcť voľné dni spestriť rôznymi aktivitami, turistikou či výletmi. Rodičia si môžu vybrať z pestrej ponuky a svoje deti prihlásiť na vybraný tábor," informovala TASR Katarína Kohútiková z komunikačného oddelenia bratislavského magistrátu.

 

Jarné prázdniny budú v Bratislavskom, Nitrianskom a Trnavskom kraji trvať od pondelka 20. do piatka 24. februára. V hlavnom meste majú CVČ, ktorých zriaďovateľom je bratislavská samospráva, pre deti pripravené rôzne programy.

 

CVČ na Štefánikovej ulici pripravuje denný jarný tábor s aktivitami na výtvarnú, prírodovednú aj športovú činnosť. Denný tábor chystá aj CVČ na Gessayovej ulici. Pre deti pripravuje výtvarné aktivity, vychádzky, hry či súťaže. Tvorivé dielne, modelovanie, turistiku či celodenný výlet do Viedne ponúka CVČ na Kulíškovej ulici. Deti od šesť do 15 rokov môžu rodičia prihlásiť do tábora v CVČ na Hlinickej ulici.

 

Centrum bude striedať športové aktivity s estetickými a hudobno-tanečnými. CVČ na Peknikovej ulici chystá pre deti výtvarné dielne, športový či turisticko–poznávací program a deň spoločenských aktivít.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies