Serie A: Miláno otočilo zápas s Veronou, Inter s prvou prehrou

NETKY.SK • 17 Október 2021, 16:33 • 2 min
Serie A: Miláno otočilo zápas s Veronou, Inter s prvou prehrou

MILÁNO – Milánske AC predviedlo famózny comeback a otočilo zápas zo stavu 0:2. Rozhodujúcim gólom bol vlastný gól hráča Verony Koraya Guntera.

slovakia

left justify in out

Mužom zápasu bol Samu Castillejo

Milánčania nastúpili so značne oslabenou zostavou, zranenia sa podpísali na domácich a už po prvom polčase prehrávali 0:2. 

 

Hneď na začiatku druhého polčasu poslal Stefano Pioli na ihrisko Radeho Kruniča a Samuho Castilleja. Castillejo bol často terčom posmechov milánskych fanúšikov a do tejto sezóny doposiaľ nezasiahol. 

 

Španielsky krídelník odohral svoj životný zápas a bol hlavnou postavou domáceho comebacku. Prvý gól AC po šikovnej prácii Rafaela Leaa skóroval Olivier Giroud, na 2:2 vyrovnal po faule na Castilleja z bieleho bodu Frank Kessié.

 

O víťazný gól sa postaral práve Castillejo, ktorý poslal jemnučkú loptu do šestnástky Hellasu Verona. Lopta sa dostala k nemeckému reprezentantovi Korayovi Gunterovi a ten nešťastne poslal loptu za chrbát vlastného brankára.

 

 

Inter nestačil na rímske Lazio

Simone Inzaghi a jeho Inter zinkasovali prvú prehru proti Inzagiho bývalému tímu Lazio Rím. Úradjúci majster sa dostal do vedenia, keď v 12. minúte premenil penaltu Chorvát Ivan Perišič

 

V druhom polčase sa naskytla šanca pre Lazio, loptu si postavil na biely bod Ciro Immobile a ten nekompromisne vyrovnal na 1:1.

 

V 81. minúte sa po dorážke Felipeho Andersona dostalo Lazio do vedenia, Lazio pokračovalo v útočnom futbale a v nadstavenom čase spečatil na 3:1 domáci záložník Sergej Milinkovič-Savič. Lazio si pripísalo cenné 3 body a Inter prehral prvýkrát v tohtoročnej sezóne. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies