Deschamps zažaloval Nasriho priateľku za urážku na cti

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 19:22 • 2 min
Deschamps zažaloval Nasriho priateľku za urážku na cti

PARÍŽ - Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Didier Deschamps zažaloval priateľku stredopoliara Samira Nasriho za urážku na cti.

slovakia

left justify in out

Anare Atanesovej sa nepáčilo, že Deschamps vynechal jej priateľa z nominácie na blížiace sa MS v Brazílii a na sociálnej sieti Twitter ho začiatkom týždňa počastovala spŕškou vulgarizmov.
     

Deschampsovi právnici v piatok informovali agentúru Reuters, že ich klient podal žalobu za urážku na cti. Kormidelník krajiny "galského kohúta" zdôvodnil svoje rozhodnutie nenominovať Nasriho na svetový šampionát hráčovou problematickou disciplínou. Počas finálového turnaja ME 2012 si stredopoliar Manchestru City neudržal nervy na uzde a po vulgárnom útoku na novinára dostal dištanc na tri zápasy.
     

"Ako Samir sám hovorí, pokiaľ nie je hráčom základnej zostavy, nie je spokojný. Ja vás môžem ubezpečiť, že jeho nálady majú negatívny vplyv na mužstvo. A to nemôžem počas šesťtýždňového turnaja riskovať," povedal Deschamps pre televíziu TF1.
     

Nasri chýbal aj v tíme, ktorý reprezentoval Francúzsko na MS 2010 v JAR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies