Derrick Lewis poslal Ngannouovi drsný odkaz!

NETKY.SK • 12 Marec 2018, 15:17 • 2 min
Derrick Lewis poslal Ngannouovi drsný odkaz!

BRATISLAVA - Derrick Lewis odkazuje Ngannouovi, že by s ním chcel zápasiť, kým nebude mať 50 rokov! Derrick Lewis sa vrátil do oktagonu po prehre s Markom Huntom. Jeho návrat trval o niečo dlhšie ako sa predpokladalo, nakoľko bol zranený. Postaral sa ale o excelentný návrat, keď na UFC Fight Night 126 knokautoval Marcina Tyburau. Po zápase sa však Lewis vyjadril, že by rád zápasil s "Predátorom" Francisom Ngannouvom.

slovakia

left justify in out

Po návrate do oktagonu zápasil proti poľskému zápasníkovi Marcinovi Tyburovi. Vyhral na KO vo veľmi peknom zápase v treťom kole. Počas zápasu ale vyzeral Lewis dosť unaveno, napokon však vybuchol a s presnými ranami si na svoje konto pripísal svoje 19. víťazstvo.

 

Ešte pred zápasom sa vyjadril tak, že by si rád zmeral sily s Ngannouom, ktorý má podľa neho minimálne 40 rokov. (Podľa oficiálnych informácií má iba 31 rokov!, pozn.). Po zápase svoju snahu o tento zápas iba potvrdil: "Nebolo by zlé keby sme niečo vymysleli ešte pred koncom roka. Ešte predtým ako dovŕši svoj 50. rok života. Väčšinou sa po každom zápase vyjadrím k tomu, koho by som chcel ako ďalšieho súpera. Snažím sa nevyberať si takých súperov ktorí sú za mnou v poradí. Teraz to znamená zápasníkov z prvej päťky. Rád by som si dal odvetu proti Markovi Huntovi, ale je tam aj Curtis Blaydes, Fabricio Werdum a ani Alistar Overeem by nebol zlým súperom. "

 

Podľa plánov UFC by sa mali proti sebe postaviť Blaydes a Overeem na UFC 225. Werdum by mal zápasiť v blízkej budúcnosti proti Volkovovi. Šampión váhy Miocic sa stretne v mega zápase s Cormierom, takže z prvej päťky je momentálne voľný iba Cain Velasquez. Tak sa nechajme teda prekvapiť čo pre nás vymyslí vedenie UFC. Lewisovi je to v podstate jedno.

 

"Nechcem sa púšťať do veľmi veľkých vecí. Čo som chcel, to som dosiahol. Svoju rodinu som finančne zabezpečil, nezaujíma ma či dostanem šancu zápasiť o opasok alebo nie. MMA je pre mňa iba robota. Toto je moja práca."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies