Demi Lovato: Moja hudba je omnoho zrelšia

NETKY.SK • 19 August 2015, 17:42 • 2 min
Demi Lovato: Moja hudba je omnoho zrelšia

BRATISLAVA – Piesne, ktorými sa v súčasnosti prezentuje americká speváčka Demi Lovato, sa odlišujú od skladieb, ktoré uvádzala na trh na začiatku kariéry.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná interpretka to uviedla v rozhovore pre magazín Us Weekly. „Myslím si, že moja hudba je zrelšia. Je viac sebavedomá a sexy, uberá sa týmto smerom a lepšie vystihuje to, kto som ako žena,“ prezradila rodáčka z Albuquerque v Novom Mexiku. „Mám takmer 23 rokov, takže si myslím, že je to prirodzené. Vaši fanúšikovia chcú rásť spolu s vami. Dospievate vy i vaši priaznivci. Hudba odráža váš život, som už omnoho staršia, takže nemôžem spievať o rovnakých veciach, ako keď som mala 16 alebo 17 rokov,“ doplnila.


Speváčka si ale podľa vlastných slov uvedomuje, že ako známa osoba nesie zodpovednosť za svoje konanie, pretože niektorí ľudia ju považujú za svoj vzor. „Mám to na pamäti vždy, keď robím rozhodnutia súvisiace s mojou kariérou,“ poznamenala Lovato, ktorá má vraj najväčšiu oporu v priateľovi Wilmerovi Valderramovi. „Podporuje ma vo všetkom, čo robím. Vďaka nemu sa cítim sebavedomo a nádherne. Som zaňho veľmi veľmi vďačná,“ uzavrela.


Demetria Devonne „Demi“ Lovato sa preslávila účinkovaním vo filmoch Camp Rock (2008), Ako chrániť princezné (2009) či Camp Rock 2 (2010). Ako speváčka vydala albumy Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. V rokoch 2012 a 2013 pôsobila ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. Objavila sa tiež v piatej sezóne seriálu Glee (2009 - 2015). Od októbra 2010 do konca januára 2011 podstúpila liečenie pre bulímiu, bipolárnu afektívnu poruchu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies