Demi Lovato je zlodejka! V hoteloch kradne vankúše

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 12:53 • 2 min
Demi Lovato je zlodejka! V hoteloch kradne vankúše

BRATISLAVA - Americká speváčka a herečka Demi Lovato v talkšou Ellen DeGeneres prezradila, že z hotelových izieb často berie vankúše. Dôvodom týchto krádeží je podľa jej slov skutočnosť, že potrebuje vankúš, aby sa cítila počas ciest pohodlne.

slovakia

left justify in out

"Radšej budem vyzerať ako idiot, než by som sa mala v lietadle cítiť nepohodlne," uviedla rodáčka z Albuquerque s tým, že ukradnuté vankúše nezbiera. "Vankúš, ktorý som vzala z jedného hotela, väčšinou potom nechám v tom ďalšom," vysvetlila.

Dvadsaťročná Demetria Devonne "Demi" Lovato sa preslávila účinkovaním v televíznom filme Camp Rock (2008). Ako speváčka vydala zatiaľ štyri štúdiové albumy - Don't Forget (2008), Here We Go Again (2009), Unbroken (2011) a Demi (2013), pričom s druhým menovaným dobyla americký rebríček Billboard 200. Tento úspech sa jej môže podariť zopakovať aj s novou nahrávkou Demi, ktorá vyšla v piatok 10. mája. V čase od októbra 2010 do konca januára 2011 speváčka podstúpila liečenie pre bulímiu, maniodepresívnu psychózu a sebapoškodzovanie, pričom o svojich problémoch v rámci pomoci mladým dievčatám otvorene hovorí. Od roku 2012 pôsobí ako porotkyňa v americkej verzii súťaže The X Factor. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies