Del Bosque: "Atmosféra pred El Clasico má negatívny vplyv na repre"

NETKY.SK • 27 Apríl 2011, 12:04 • 2 min
Del Bosque: "Atmosféra pred El Clasico má negatívny vplyv na repre"

Del Bosque: "Atmosféra pred El Clasico má negatívny vplyv na repre"

slovakia

left justify in out

img

Vyhrotená a napätá atmosféra pred tradičným súbojom El Clasico medzi Realom Madrid a FC Barcelonou má negatívny vplyv na španielsku futbalovú reprezentáciu. Pre španielske média to uviedol tréner úradujúcich majstrov sveta Vicente del Bosque.
      Zhodou okolností kalendára i športových výsledkov sa v priebehu 18 dní stretáva Barcelona s "bielym baletom" hneď štyrikrát. V Primera division sa zrodila remíza 1:1, vo finále Španielskeho kráľovského pohára vyhral Real Madrid 1:0. Ďalšie dva súboje spadajú do kalendára pre semifinále Ligy majstrov.  
      Del Bosque pre španielsky športový denník Marca uviedol, že sa "obáva sporov a nezhôd počas týchto klasických duelov, no súčasne dúfa, že si nenájdu cestu von zo šatní." Del Bosque opakovane poznamenal, že zdravé vzťahy v kempe počas svetového šampionátu boli základom športových úspechov.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies