Deep Purple vystúpia vo Viedni aj Prahe

NETKY.SK • 9 December 2016, 09:06 • 2 min
Deep Purple vystúpia vo Viedni aj Prahe

LONDÝN - Anglická rocková kapela Deep Purple sa v máji predstaví v Rakúsku a Českej republike, a to konkrétne 17. mája vo viedenskej Stadthalle a 22. mája v pražskej O2 Aréne. Koncerty budú súčasťou európskeho turné s názvom The Long Goodbye Tour k novému albumu Infinite, ktorý plánujú uviesť na trh na jar. Presný termín vydania ich dvadsiatej štúdiovky zatiaľ neprezradili.

slovakia

left justify in out

Deep Purple vznikli v roku 1968, no v rokoch 1976 až 1984 mali prestávku. V súčasnosti kapelu tvoria Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse, Ian Paice a Don Airey. Formácia vydala zatiaľ devätnásť štúdiových albumov, pričom ten zatiaľ posledný Now What?! predstavila v roku 2013. K jej najúspešnejším skladbám patria hity ako Black Night, Strange Kind Of Woman, Hush, Smoke On The Water alebo Child In Time.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies