David Moyes už nie je trénerom Sunderlandu, klub opúšťa pekným gestom

NETKY.SK • 23 Máj 2017, 09:17 • 2 min
David Moyes už nie je trénerom Sunderlandu, klub opúšťa pekným gestom

SUNDERLAND - David Moyes už nie je trénerom AFC Sunderland, najslabšieho tímu anglickej futbalovej Premier League 2016/2017, ktorý zostúpil do druhej najvyššej súťaže The Championship. Informuje o tom klubový web s dôvetkom, že Moyes oznámil svoju rezignáciu predstaviteľom klubu v pondelok predpoludním.

slovakia

left justify in out

"Po neúnavnej práci a snahe vyhnúť sa zostupu sa David rozhodol opustiť klub bez nároku na kompenzáciu, čo je dôkazom jeho charakteru," uviedol šéf klubu Ellis Short. Päťdesiatštyriročný niekdajší kouč Evertonu či Manchestru United doplnil: "Chcel by som sa poďakovať Ellisovi Shortovi a vedeniu za príležitosť viesť Sunderland a fanúšikom za ich vášeň pri podpore klubu. Hráčom a môjmu nástupcovi želám úspech v boji o návrat do Premier League."


Sunderland opúšťa Premier League po desiatich rokoch. AFC získal v tomto ročníku 24 bodov (bilancia 6-6-26), o štyri menej než predposledný FC Middlesbrough. V tomto kalendárnom roku v lige zvíťazil iba dvakrát.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies