Daniel Craig údajne rokuje o návrate do role Jamesa Bonda

NETKY.SK • 5 Apríl 2017, 18:37 • 2 min
Daniel Craig údajne rokuje o návrate do role Jamesa Bonda

LONDÝN - Anglický herec Daniel Craig by sa mal údajne vrátiť do úlohy tajného agenta Jamesa Bonda. Informáciu priniesol portál Page Six. Zdroj z prostredia Hollywoodu tvrdí, že rokovania o podpísaní zmluvy sa vyvíjajú správnym smerom.

slovakia

left justify in out

Producentka Barbara Broccoli, ktorá okrem Bonda pracovala s hercom na predstavení Othello, sa Craiga snažila presvedčiť, aby si úlohu ešte raz zopakoval. "Daniela potešilo, že Othello získal od kritikov dobré recenzie. Momentálne rokujú a vyvíja sa to správnym smerom. Majú scenár, ktorý píšu Neal Purvis and Robert Wade, a sú pripravení začať produkciu hneď ako podpíšu zmluvu. Barbara nemá rada Toma Hiddlestona, je podľa nej príliš namyslený a pre úlohu Bonda nie je dosť drsný," dodal zdroj. 

Samotný Craig ani Eon Productions zatiaľ nepotvrdili, či sa 49-ročný rodák z Chesteru znova predstaví ako agent 007. Medzi hercov, o ktorých sa špekuluje, že by mohli rolu charizmatického špióna prevziať, ak by sa Craig odmietol vrátiť, patria okrem spomínaného Hiddlestona napríklad aj Idris Elba, Aidan Turner či James Norton. Výkonný producent Callum McDougall však minulý rok v rozhovore pre BBC Radio 4 uviedol, že predstavitelia filmovej spoločnosti Eon Productions, ktorá stojí za väčšinou snímok o tajnom agentovi Jamesovi Bondovi, majú naďalej záujem, aby túto postavu aj v budúcnosti stvárňoval Daniel Craig. 

Daniel Wroughton Craig sa ako Bond predstavil v štyroch snímkach - Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) a Spectre (2015). Zahral si tiež vo filmoch ako Kráľovná Alžbeta (1998), Lara Croft - Tomb Raider (2001), Cesta do zatratenia (2002), Sylvia (2003), Po krk v extáze (2004), Mníchov (2005), Zvieracia kazajka (2005), Zlatý kompas (2007), Invázia (2007), Odpor (2008), Kovboji a votrelci (2011) či Muži, ktorí nenávidia ženy (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies