Ďalší ťažký kaliber v Bellatore FC

NETKY.SK • 11 Február 2016, 12:02 • 2 min
Ďalší ťažký kaliber v Bellatore FC

NEW YORK - Podľa vnútorných informácií, sa Scott Coker dohodol na kontrakte so Sergeiom Kharitonovom. MMAfighting.com písalo, že Rus podpísal s organizáciou viac ročnú exkluzívnu zmluvu. Na internete kolujú správy, že Coker mu ponukol zmluvu v ktorej mu povoľuje ďalej zápasiť aj v kick-boxe. Mohlo by to byť reálne nakoľko Kharitonov v jednom predchádzajúcom rozhovore hovoril o tom, že UFC je skvelá vec no keď nemôže zápasiť naďalej v stoji tak to nebude ono.

slovakia

left justify in out

Coker a Kharitonov už spolu robili v roku 2001. Vtedy mal dva zápasy v Strikeforce. V prvom porazil Arlovského a v druhom prehral proti Joshovi Barnethovi. V posledných rokoch o ňom nebolo moc počuť, ale v Rusku zápasil. Mal 5 zápasov z toho 5 výhier a posledné 4 vyhral s TKO. Zápasil aj v Pride a aj v organizácií Dream. Podarilo sa mu poraziť Pedra Rizza, Alistara Overeena a aj Semmyho Schiltsa. Držiteľa titulu v UFC v ťažkej váhe Werduma porazil na rozhodnutie rozhodcov. Jeho momentálne skóre je 23 výhier a 5 prehier. Pochádza z Moskvy.

 

Mimochodom jeho bilancia proti Overeenovi je 1-1. Prvýkrát sa stretli v zájomnom zápase na Pride 31, kde vyšiel zo duelu víťazne Overeen, Kharitonova porazil s K.O. Overeen je momentálne voľným zápasníkom a podľa správ kolujúcich na internete by ho medzi svojimi bojovníkmi rád videl práve Coker. Overeen vs Kharitonov 3 by bol určite veľmi atraktívny zápas pre fanúšikov a šéf Bellatoru FC to aj vie, takže určite bude tvrdo pracovať na tom aby zápas v čo najbližšej dobe zrealizoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies