Ďalší film o Ninja korytnačkách uvedú do kín v roku 2016

NETKY.SK • 11 August 2014, 12:58 • 2 min
Ďalší film o Ninja korytnačkách uvedú do kín v roku 2016

USA - Pokračovanie filmu Ninja korytnačky, ktorý bude mať slovenskú distribučnú premiéru 21. augusta, by sa malo dostať do amerických kín 3. júna 2016.

slovakia

left justify in out

V nedeľu o tom informovali zástupcovia spoločnosti Paramount Pictures. Na tvorbe snímky by sa mali opäť podieľať producenti Michael Bay, Andrew Form, Bradley Fuller, Galen Walker a Scott Mednick i scenáristi Josh Appelbaum a André Nemec. Meno režiséra však zatiaľ nie je známe.

 

"Priniesť do filmového sveta nový pohľad na korytnačky bolo náročné, pretože my sami sme ich fanúšikovia a cítili sme preto veľkú zodpovednosť za to, či dokážeme dať publiku všetko, čo na korytnačkách miluje a zároveň ich zobraziť tak, ako ich doteraz ešte nevideli. Výsledok prekonal naše vysoké očakávania a reakcie na film sú naozaj skvelé, čo do pokračovania ich príbehu prináša oveľa viac zábavy," vyjadril sa prezident Paramount Film Group Adam Goodman.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies