Daciuk po MS vraj do Petrohradu, agent to dementoval

NETKY.SK • 21 Máj 2016, 10:47 • 2 min
Daciuk po MS vraj do Petrohradu, agent to dementoval

MOSKVA - Či sa hokejista Pavel Daciuk teraz v lete definitívne vráti zo severoamerickej NHL domov do Ruska a zahrá si ešte v KHL, je stále vo hviezdach.

slovakia

left justify in out

Denník Sovietsky šport čerstvo informoval, že pre skúseného stredného útočníka už majú v Petrohrade pripravenú zmluvu na dva roky a podpíše ju po majstrovstvách sveta, ktoré v Moskve vyvrcholia tento víkend. Agent 37-ročného centra Dan Milstein to však dementoval. "Viem, že Pavel počas pôsobenia v reprezentácii určite s nikým nediskutoval o kontrakte. Opätovne som s ním hovoril, aby mi to potvrdil. V tejto chvíli nemáme dohodu s nijakým ruským klubom," vyhlásil podľa mlive.com hráčov zástupca. Daciuk už dávnejšie vyjadril túžbu po návrate domov kvôli dospievajúcej dcére. V NHL hral v rokoch 2001 - 2016 výlučne za Detroit, v 953 zápasoch základnej časti nastrieľal 314 gólov a pridal 604 asistencií. Stanleyho pohár zdvihol nad hlavu v rokoch 2002 a 2008. Trofej Franka J. Selkeho určenú najlepšie brániacemu útočníkovi získal trikrát a až štyrikrát mu udelili Trofej Lady Byngovej za džentlmenské správanie v kombinácii s hokejovým umením.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies