Daciuk, Malkin či Kuznecov sú pripravení hrať na MS v Česku

NETKY.SK • 25 Marec 2015, 17:22 • 2 min
Daciuk, Malkin či Kuznecov sú pripravení hrať na MS v Česku

MOSKVA - Hokejoví útočníci Jevgenij Malkin, Pavel Daciuk či Jevgenij Kuznecov sú pripravení reprezentovať Rusko na májových majstrovstvách sveta v Česku v prípade, že sa ich klubová sezóna v NHL skončí.

slovakia

left justify in out

Pre denník Sport-Express to uviedol člen realizačného tímu "zbornej" Alexej Žamnov po návrate z inšpekčnej cesty v zámorí. Hlavnému koučovi národného mužstva Olegovi Znaroksovi údajne najviac chýbajú obrancovia a centri, účasť každého zo spomenutých hráčov by teda bola výrazným posilnením ruskej reprezentácie. "Daciuk z Detroitu, Malkin z Pittsburghu i Kuznecov z Washingtonu hrávajú aj ako strední útočníci. Pri osobnom stretnutí sme im popriali veľa šťastia v NHL, oni nám poďakovali ochotou pricestovať do Česka na svetový šampionát," povedal Žamnov.

 

Ak by tím Detroit Red Wings, v ktorého kádri figurujú aj slovenskí útočník Tomáš Jurčo a Tomáš Tatar, nepostúpil do play-off alebo vypadol v 1. kole vyraďovacej časti, Daciuk by mal šancu debutovať v národnom mužstve pod vedením trénera Znaroksa. Pripravený reprezentovať bol aj pred rokom, no vtedy sa zranil a do MS v Minsku nemohol zasiahnuť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies