Cyklista Froome po Tour de France a OH aj na Vueltu

NETKY.SK • 15 August 2016, 14:46 • 2 min
Cyklista Froome po Tour de France a OH aj na Vueltu

LONDÝN - Trojnásobný víťaz Tour de France Christopher Froome sa predstaví na nadchádzajúcich pretekoch Okolo Španielska. Potvrdil to jeho tím Sky.

slovakia

left justify in out

Populárna Vuelta sa začne v sobotu 20. augusta a potrvá do nedele 11. septembra. Froome je od júla na nezastavenie. Najprv sa stal po tretí raz v kariére víťazom najprestížnejšich etapových pretekov Tour de France a potom sa predstavil aj na olympijských hrách v Riu de Janeiro, kde získal bronz v časovke a v pretekoch s hromadným štartom skončil.


"Ešte som v tomto roku neskončil," povedal Froome, ktorý bol na Vuelte už dvakrát druhý (2011, 2014). Vlani záverečné podujatie z trilógie Grand Tour nedokončil, po páde v 11. etape si zlomil kostičku v päte a zosadol z bicykla. Aktuálna zostava Sky na Vueltu obsahuje okrem Frooma tieto mená: Ian Boswell, Michal Golas, Peter Kennaugh, Christian Knees, Michal Kwiatkowski, Mikel Landa, Salvatore Puccio a Leopold König.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies