Cristiano Ronaldo odmieta, že vulgárne nadával Messimu

NETKY.SK • 12 November 2014, 15:03 • 2 min
Cristiano Ronaldo odmieta, že vulgárne nadával Messimu

MADRID - Hviezdny kanonier futbalového Realu Madrid Cristiano Ronaldo odmieta tvrdenia, že vulgárne nadával svojmu večnému rivalovi z kádra FC Barcelona Lionelovi Messimu.

slovakia

left justify in out

Kapitána portugalskej reprezentácie obvinil vo svojej knihe redaktor Sky Sports venujúci sa najvyššej španielskej súťaži Guillem Balagué. Tento španielsky žurnalista tiež tvrdí, že hráči "bieleho baletu" otvorene nazývajú Argentínčana Messiho "pes" či "bábka". CR7 odmieta aj tieto obvinenia.

 

"Informácie o mojom osočovaní Lionela Messiho objavujúce sa v médiách naberajú na závažnosti. Vôbec sa však nezakladajú na pravde a ja som už poveril môjho právnika, aby vyvodil dôsledky a zažaloval ľudí šíriacich tieto lži. Prechovávam rešpekt voči všetkým profesionálnym kolegom, Messi nie je, prirodzene, výnimka," vyhlásil podľa Daily Star Cristiano Ronaldo. 

 

Obaja spomenutí futbalisti už roky spolu súťažia o honor najlepšieho hráča na svete. Zatiaľ čo Juhoameričan sa tešil v ankete štyrikrát, dva razy bol druhý a raz tretí, Európan dominoval dvakrát a na konte má aj štyri druhé miesta. Favoritom na zisk ďalšej Zlatej lopty FIFA, ktorú odovzdajú v januári 2015, je 29-ročný rodák z Funchalu Cristiano Ronaldo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies