Cotto proti "Canelovi" 7. alebo 21. novembra 2015 v Las Vegas

NETKY.SK • 3 Júl 2015, 16:59 • 2 min
Cotto proti "Canelovi" 7. alebo 21. novembra 2015 v Las Vegas

LAS VEGAS - Takmer všetko je pripravené na druhý najočakávanejší profesionálny boxerský súboj tohto kalendárneho roka.

slovakia

left justify in out

Po Floydovi Mayweatherovi s Mannym Pacquiaom si to v nevadskom Las Vegas medzi štyrmi rohmi rozdajú 34-ročný Miguel Cotto z Portorika a Mexičan, o dekádu mladší Saúl "Canelo" Álvarez. Nepôjde o zápas v špecifickej hmotnostnej kategórii, obe strany sa totiž dohodli na váhovom limite 70,3 kilogramu (155 libier) na rozhraní ľahkej strednej a strednej divízie.

 

Zástupcovia Cotta z firmy Roc Nation Sports a predstavitelia Álvareza z promotérskej spoločnosti Golden Boy ešte musia doladiť detaily: ak sa duel uskutoční 7. novembra 2015, bude ho hostiť komplex MGM Grand Garden Arena, v prípade termínu 21. november 2015 sa pästiari stretnú vo vynovenom Thomas & Mack Center. Záujem mali aj newyorské haly Madison Square Garden či Barclays Center. 

 

Konfrontáciu bude prenášať televízna stanica HBO systémom domácich vysielacích práv pay-per-view. Informoval server ESPN. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies