CoinMarketCap vám dnes ukáže ceny kryptomien v prepočte na Lamborghini

NETKY.SK • 1 Apríl 2018, 14:30 • 2 min
CoinMarketCap vám dnes ukáže ceny kryptomien v prepočte na Lamborghini

NEW YORK – Populárny portál CoinMarketCap, na ktorom nájdete priemerné ceny vyše 1.500 kryptomien dnes pridal zaujímavú funkciu.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Okrem amerického dolára, eura či japonského jenu, si dnes budete môcť pozrieť cenu vašej obľúbenej meny aj v prepočte na LAMBO (Lamborghini). Stačí kliknúť na žlté autíčko alebo si vybrať menu LAMBO a ceny všetkých kryptomien sa automaticky zobrazia v prepočte na vozidlo Lamborghini.

 

img

 

Lambo ako kótovaná mena vôbec nemusí byť zlý nápad, keďže takto rýchlo zistíte, približne akú časť tohto talianskeho superšportu už máte a koľko vám chýba do kompletného vozidla.

 

Najbližšie k nemu má samozrejme Bitcoin, keď za 1 BTC dostanete 0,033 LAMBO :) Súčasná trhová kapitalizácia Bitcoinu je však úctyhodných 572.150 LAMBO. Talianska automobilka by mala čo robiť, aby vyrobili toľko kúskov tohto motoristického klenotu.

 

img

 

Trh s kryptomenami síce zažíva jedno zo svojich horších období, ale vyzerá to tak, že pánov z CoinMarketCap dobrá nálada neopúšťa... :)




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Tomáš Tóth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies