Čo s Bartošovej domom, na ktorý je exekúcia?! Dlhy prejdú na syna!

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 14:44 • 2 min
Čo s Bartošovej domom, na ktorý je exekúcia?! Dlhy prejdú na syna!

PRAHA - Josefovi Rychtářovi zostal po tragicky zosnulej manželke Ivete Bartošovej obraz, ktorý mu namaľovala k narodeninám. Dom v pražskej mestskej časti Uhříněves, kde spolu žili, patrí speváčkinmu synovi Arturovi Štaidlovi (17). Rychtář má však v úmysle v dome zatiaľ zostať, informoval dnes spravodajský portál iDNES.cz.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Neviem, či tento dom opustím. Mám kam ísť, ale je tu mačka, pes a myslím, že je mojou povinnosťou sa o ten dom a o tie zvieratá, čo tu po Ivete zostali, postarať. Keď mi jej syn, na ktorého ten majetok prejde, pretože na to je predmanželská zmluva, povie, že ma nepotrebuje, tak si s ním podám ruku a pôjdem ďalej svojím životom," uviedol Rychtář.

 

Na dom, ktorý syn Artur zdedil, bola podľa českého denníka Blesk vypísaná exekúcia, ale tá úmrtím majiteľky zanikla. Nesplatená hypotéka a všetky dlhy Ivety Bartošovej však prejdú na dediča, ktorým je Artur Štaidl, ak dedičstvo prijme.

 

 

Artura má speváčka s českým úspešným hudobníkom, skladateľom, textárom a producentom Ladislavom Štaidlom, ktorý bol v minulosti Bartošovej partnerom.

 

Manžel Rychtář sa teraz sústreďuje predovšetkým na vybavovanie pohrebu, ktorý má byť v krematóriu v pražskej štvrti Strašnice. Termín ešte neoznámil. Vedie spor s Ladislavom Štaidlom, ktorý chce len skromný pohreb bez médií - Rychtář však chce pre svoju manželku Ivetu veľký verejný pohreb, na ktorom sa s ňou budú môcť rozlúčiť fanúšikovia.

 

Okrem toho už Rychtář stihol podať trestné oznámenie na políciu za to, že mu zobrala list na rozlúčku od Bartošovej. Manžel tvrdí, že list je preňho veľmi dôležitý, lebo vysvetľoval, prečo sa Iveta rozhodla vziať si život, a zároveň sa v ňom ospravedlňuje svojmu synovi Arturovi.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies