CL: Futbalisti AS Trenčín rozstrieľali Zlaté Moravce 5:0

NETKY.SK • 18 September 2013, 08:44 • 2 min
CL: Futbalisti AS Trenčín rozstrieľali Zlaté Moravce 5:0

TRENČÍN - Po 8 min. hry napriahol z rohu šestnástky William, no Kuciak bol na mieste. O chvíľu pred Holúbekom odvrátila loptu na roh obrana v poslednej chvíli. Trenčania sa vedenia ujali v 12. min - po centri Čögleya si pred opustenú bránku nabehol William a pre brazílskeho zakončovateľa už nebol problém streliť gól.

slovakia

left justify in out

Trenčania pokračovali v aktívnej hre a v 25. min pridali druhý presný zásah. Individuálnu techniku predviedol Van Kessel, pohral sa s brániacimi hráčmi a loptu na šestnástke ponúkol Hjaradinovičovi. Bosniansky stredopoliar strelou k ľavej žrdi nedal Kuciakovi šancu. O štyri minúty neskôr potiahol loptu cez polovicu ihriska William, no jeho prudký center Malec neumiestnil do siete. Po polhodine hry sa do šance dostal aj hosťujúci Pribula, ale na poslednú chvíľu ho odzbrojila obrana. V 38. min predviedli Zlaté Moravce nacvičený signál, na jeho konci bol zlatomoravský Mazan, ktorý "nechal" vyniknúť gólmana Volešáka. Trenčín pridal tretí gól v závere prvého dejstva - Malec hlavičkou vysunul Van Kessela, ktorý sa dostal do samostatného nájazdu a rutinérsky ho premenil. 

Domáci kolektív aj po prestávke pokračoval v aktívnej hre. V 59. min hlavičkoval nad bránku Malec. O chvíľu na to Van Kessel obišiel dvoch protihráčov, jeho technická strela však išla tesne vedľa. V 64. min bol priamy kop Mazana tečovaný do protipohybu brankára, no ten v poslednej chvíli odvrátil loptu na rohový kop. V 68. min obranca hlavičkou nešťastne prihral Malecovi, ktorý zoči voči Kuciakovi uspel - 4:0. Skóre zápasu v 76. min uzavrel svojim druhým gólom William, po Malecovom protiútoku tvrdou strelou z voleja pridal piaty gól. V záverečnej desaťminútovke si dve šance vypracovali aj Zlaté Moravce. Najskôr neuspel Bernáth a po ňom trestuhodne prekopol bránku Pribula. 

AS Trenčín - FC ViOn Zlaté Moravce 5:0 (3:0) 
Góly: 12. a 76. William, 25. Hajradinovič, 45. Van Kessel, 68. T. Malec, bez kariet, rozhodovali: Samotný - Vorel, Ádám, 1115 divákov 

Zostavy: 
Trenčín: Volešák - Čögley, Kleščík, Rundič, R. Mazáň - Baéz - Van Kessel (87. Mondek), William, Holúbek, Hajradinovič (73. Mišák) - T. Malec (80. Bezák) 
Zlaté Moravce: M. Kuciak - Pavlenda (62. Chren), Pavol Majerník, Chrappan, A. Candrák - Obročník - Orávik, Pribula, M. Babic (72. P. Sabo), P. Mazan - L. Szabó (59. Bernáth) 

Hlasy: 
Martin Ševela (tréner Trenčína): "Spokojnosť môžeme vysloviť najmä s výsledkom. V zápase sa však vyskytli fázy, ktoré si budeme musieť rozobrať. Teší ma, že sme prejavili silu s loptou a zápas rozhodli už v prvom polčase. Je dobré, že aj po prestávke sme udržali tempo hry. Podržal nás brankár Volešák a teší ma aj výkon Gina van Kessela." 

Branislav Mráz (tréner Zlatých Moraviec): "Domácemu kolektívu gratulujem k víťazstvu. My sme zaostávali v defenzíve, prehrávali osobné súboje a domácim darovali góly. Na druhej strane nám aj takáto prehra môže pomôcť. Ukázali sme, že takýmto výkonom sa viac nemôžeme prezentovať." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies