Cibulková naďalej pod vedením Liptáka

NETKY.SK • 8 November 2014, 11:37 • 2 min
Cibulková naďalej pod vedením Liptáka

BRATISLAVA - Trénerom súčasnej slovenskej ženskej tenisovej jednotky Dominiky Cibulkovej bude aj naďalej kapitán fedcupovej reprezentácie SR Matej Lipták.

slovakia

left justify in out

Aktuálne 11. hráčka svetového rebríčka WTA to potvrdila v rozhovore v sobotňajšom vydaní denníka Šport. "Dohodli sme si termíny prípravy a budeme spolupracovať aj v budúcej sezóne," uviedla finalistka dvojhry na Australian Open 2014 v Melbourne. V nezmenenom zložení zostáva aj ďalšia časť realizačného tímu s fyzioterapeutkou Ivetou Stankovou a kondičným trénerom Róbertom Berešom.

 

Cibulková ukončila rok 2014 v závere októbra na koncosezónnom výberovom podujatí WTA Garanti Koza Tournament of Champions v bulharskej Sofii, na ktorom jej tesne ušiel postup zo skupiny do semifinále. "Bola to najlepšia sezóna v mojej kariére, no mala dve rôzne časti. Prvé štyri mesiace boli úplne rozprávkové a všetko išlo ako po masle. Druhá polovica sezóny nedopadla podľa mojich očakávaní, ale získala som ďalšiu cennú skúsenosť," zhodnotila uplynulé tenisové obdobie Cibulková, ktorá nerada spomína predovšetkým na vyradenie v 1. kole US Open 15-ročnou Američankou Catherine Bellisovou: "Prehra s Bellisovou bola jednoznačne najhorší moment nielen v tejto sezóne, ale v celej kariére." 

Dvadsaťpäťročná Bratislavčanka si momentálne užíva dovolenkové chvíle, od 15. novembra ju čaká sústredenie v Tatrách a o týždeň neskôr odlieta na Floridu, kde sa bude pripravovať na novú sezónu až do Vianoc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies