Cibulková k 28. aprílu zostane v Top 10, môže byť 9.

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 12:14 • 2 min
Cibulková k 28. aprílu zostane v Top 10, môže byť 9.

BRATISLAVA - Slovenská tenistka Dominika Cibulková napriek svojej achilovkou vynútenej absencii na tohtotýždňovom halovom antukovom turnaji WTA Premier Porsche Tennis Grand Prix v nemeckom Stuttgarte zostane k 28. aprílu v Top 10 svetového rebríčka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročná Bratislavčanka je oficiálne na 10. pozícii k 21. aprílu a prepočtovo momentálne dokonca figuruje na 9. priečke. Teoreticky sú v dosahu Talianka Sara Erraniová aj Ruska Maria Šarapovová, lenže žrebom je naprojektovaný ich prípadný vzájomný súboj v stuttgartskom semifinále a zdolaná by - bez ohľadu na meno - nemala na konte dosť bodov na predstihnutie Cibulkovej, ktorá v optimálnom prípade môže zotrvať na spomenutej 9. priečke. Bol by to jej nový osobný rekord. 

 

Šarapovová potrebuje na predstihnutie Cibulkovej zisk titulu, Erraniovej by na to stačil prienik do finále. Ruska bude v piatkovom štvrťfinále čeliť Poľke Agnieszke Radwanskej, Talianka Španielke Carle Suárezovej-Navarrovej. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies