Choré: Matka a nevlastný otec väznili dva roky v dome tri sestry

NETKY.SK • 28 November 2013, 11:18 • 2 min
Choré: Matka a nevlastný otec väznili dva roky v dome tri sestry

WASHINGTON - V kauze troch sestier väznených v rodičovskom dome v Tucsone v americkom štáte Arizona vyšli najavo nové podrobnosti, uviedla dnes tlačová agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Dievčatá vo veku 12 až 17 rokov boli podľa týchto informácií počas celého dňa, ale aj v noci, vystavené hudbe alebo rušivým tónom. Vo vnútri domu bolo dômyselné poplašné zariadenie a tiež kontrola videokamerami.

Tri dcéry zadržiavali až dva roky v izbách domu ich 32-ročná matka Sophia Richterová a nevlastný 34-ročný otec Fernando Richter. Dvom mladším dievčatám sa v utorok podarilo utiecť k susedom, ktorí zalarmovali políciu. Policajti našli najstaršiu sestru v zamknutej spálni.

Podľa amerických médií boli dievčatá v zanedbanom stave a silne podvyživené. Vypovedali, že dostávali jedlo iba raz denne. Policajti zatkli matku i nevlastného otca, voči ktorému sa rozbehlo vyšetrovanie aj za sexuálne zneužitie.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies