Chicago ukončilo sériu 9 prehier, Hossa 2. hviezdou, Handzušov 7. gól

NETKY.SK • 17 Február 2012, 07:36 • 2 min
Chicago ukončilo sériu 9 prehier, Hossa 2. hviezdou, Handzušov 7. gól

Chicago ukončilo sériu 9 prehier, Hossa 2. hviezdou, Handzušov 7.

slovakia

left justify in out

img

Marián Hossa výraznou mierou prispel k tomu, že Chicago Blackhawks ukončilo v zápase v noci na piatok v NHL sériu deviatich prehier. Slovenský krídelník zaznamenal na ľade New Yorku Rangers svoj 22. gól a 34. asistenciu v základnej časti tejto sezóny, pričom hostia zvíťazili napokon 4:2. Hossu vyhlásili v Madison Square Garden za 2. hviezdu zápasu.
      Trápiaci sa hráči Chicaga vybavili zápas vo "Veľkom jablku" už v priebehu úvodných desiatich minút, kedy dali všetky svoje góly. Hossa najskôr v 3. minúte obkrúžil v rýchlosti bránku jazdcov a jeho časovanú prihrávku poslal z prvej prízemnou strelou do bránky Nick Leddy. Najproduktívnejší hráč hostí Hossa uzavrel gólový účet Blackhawks v 10. minúte, keď si nabehol na modrú čiaru na kolmú prihrávku od Patricka Kaneho a zasunul puk medzi brankárové betóny. V tíme Rangers, ktorému skončila séria štyroch výhier, vyšiel tentoraz Slovák Marián Gáborík naprázdno.   
      Pohotovou dorážkou zblízka znamenajúcou siedmy gól v sezóne zvyšoval Michal Handzuš zo San Jose v zápase na ľade Tampa Bay už na 3:1, ale Lightning napokon vyhrali 6:5 po predĺžení. Slovenský center si zapísal do osobnej štatistiky aj mínusový bod a na vhadzovaní mal 53% úspešnosť. Hrdinom večera bol v hale Times Forum útočník Tampa Bay Martin St. Louis, ktorý svoj druhým gólom v zápase predĺženie necelých 33 sekúnd pred koncom predĺženia. Ozdobou a prvou hviezdou však bol aj domáci Steven Stamkos s bilanciou 2+2.

      Výsledky:
      NY Rangers - Chicago 2:4 /M. Hossa za hostí 1+1/, Philadelphia - Buffalo 7:2, Tampa Bay - San Jose 6:5 pp /M. Handzuš 1+0 za hostí/, St.Louis - NY Islanders 5:1, Minnesota - Winnipeg 3:4 pp a sn, Dallas - Calgary 3:2 pp, Los Angeles - Phoenix 0:1.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies