Chcel ukradnúť Hasselhoffa, zranil zamestnanca obchodu

NETKY.SK • 21 August 2013, 09:27 • 2 min
Chcel ukradnúť Hasselhoffa, zranil zamestnanca obchodu

SHELTON - Pokladník obchodu so zmiešaným tovarom v americkom štáte Connecticut utrpel v utorok vážne zranenia, keď sa pokúšal zabrániť krádeži dvoch reklamných pútačov s podobizňou herca a speváka Davida Hasselhoffa. Informovala o tom tlačová agentúra AP s odvolaním sa na policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný 36-ročný pokladník z predajne obchodnej siete Cumberland Farms v meste Shelton zasiahol po tom, ako krátko po 01.00 h miestneho času zbadal neznámeho muža nakladať reklamné pútače, na ktorých Hasselhoff odporúča kúpu ľadovej kávy, do pristaveného terénneho vozidla. Pri akcii automobil pokladníka zrazil a spôsobil mu vážne zranenia hlavy. Zamestnanec obchodu je hospitalizovaný a nachádza sa v kritickom zdravotnom stave. Po páchateľovi polícia okamžite vyhlásila pátranie.

Hasselhoff je hviezdou televíznych seriálov Pobrežná hliadka a Knight Rider. Predstavitelia obchodnej siete podotkli, že za uplynulé mesiace im z prevádzok v niekoľkých amerických štátoch odcudzili vyše 500 pútačov s jeho podobizňou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies