Cháru v polovici sezóny najviac favorizujú na Norrisovu trofej

NETKY.SK • 11 Január 2012, 09:57 • 2 min
Cháru v polovici sezóny najviac favorizujú na Norrisovu trofej

Cháru v polovici sezóny najviac favorizujú na Norrisovu trofej

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Zdeno Chára je v polovici sezóny hlavného ašpirantom na zisk Norrisovej trofeje pre najlepšeiho obrancu ligy. Odhaduje to po odhratí štyridsiatky zápasov oficiálna stránka najkvalitnejšej hokejovej súťaže na svete. 
Kým po prvej štvrtine prognózoval nhl.com za najväčšieho favorita Shea Webera z Nashville, v aktuálnom hodnotení už uprednostnil slovenského kapitána bostonských "medveďov". Trojicu kandidátov uzatvára hviezdna stálica Nicklas Lidström z Detroitu a karty by mohli do konca sezóny zamiešať aj Brian Campbell z Floridy a Erik Karlsson z Ottawy. 
"Chára hrá večer čo večer pri vyrovnanom počte hráčov na ľade proti elitným formáciám súpera a jeho mužstvo dominuje. V hodnotení plus mínus je na kóte +22. Vo svojom tíme vedie priemerný pobyt na ľade v presilovkách (3:19 min), je šiestym najlepším strelcom medzi obrancami a v kanadskom bodovaní je siedmy," konštatuje webstránka na margo výkonom Cháru. 
Zadák Bostonu už raz Trofej Jamesa Norrisa raz získal, podarilo sa mu to v roku 2009. V minulej sezóne si zmerala sily vo finále rovnaká trojica kandidátov akú predpovedá nhl.com aj v tomto ročníku a vavríny zožal už po siedmy raz švédsky bek.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies