Charitatívny ples Life Ball vo Viedni opäť privítal hviezdnych hostí

NETKY.SK • 17 Máj 2015, 09:43 • 2 min
Charitatívny ples Life Ball vo Viedni opäť privítal hviezdnych hostí

VIEDEŇ - Na radnici v rakúskej metropole sa v noci nadnes konal tradičný charitatívny ples Life Ball, ktorý opäť privítal množstvo hviezdnych hostí.

slovakia

left justify in out

Ocenenie Crystal of Hope Award dotované sumou 100.000 eur, udelené za mimoriadne projekty na pomoc v boji proti vírusu HIV, dostala organizácia Sentebale pomáhajúca zraniteľným deťom a mladým ľuďom v juhoafrickom Lesothe. Organizáciu spoločne založili lesothský princ Seeiso a britský princ Harry.

 

O lesk jedného z najväčších charitatívnych podujatí na svete sa postarali viaceré medzinárodne známe postavy šoubiznisu, napríklad hollywoodski oscaroví herci Sean Penn a Charlize Theron, speváčka Mary J. Blige, speváčka a moderátorka Kelly Osbourne, francúzsky návrhár Jean Paul Gaultier či vlaňajšia víťazka Eurovíznej pesničkovej súťaže Conchita Wurst, ktorá sa objavila aj na oficiálnom plagáte plesu.

 

Pred viedenskou radnicou sa v sobotu večer zhromaždili desaťtisíce zvedavcov, ktorí chceli uvidieť zblízka niektorú z prítomných celebrít a hostí v pestrých kostýmoch. Zábery z plesu vysielala v priamom prenose rakúska verejnoprávna televízia ORF.

 

Výťažok z 23. ročníka podujatia bude venovaný na výskum ochorenia AIDS/HIV. Najdrahšie lístky na celonočnú párty stáli 750 eur.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies