Český miliardár kupuje Duklu Praha

NETKY.SK • 12 Júl 2013, 14:51 • 2 min
Český miliardár kupuje Duklu Praha

PRAHA - Český miliardár Petr Paukner sa stane na budúci týždeň majoritným vlastníkom futbalovej Dukly Praha.

slovakia

left justify in out

So súčasným vedením bývalého slávneho armádneho klubu chce vybudovať zmysluplný projekt, ktorý bude mať športové, marketingové i spoločenské výsledky. Vedenie Dukly plánuje budovať štruktúru klubu na základe postupných krokov. Najskôr chce dobudovať celkové zázemie, potom zaútočiť na športové ciele.

Okamžité investície do nákupu nových posíl zatiaľ neprídu. Minulosezónny rozpočet 45 miliónov korún drasticky nenarastie. Nový majiteľ je predovšetkým garanciou, že nepríde k finančnému kolapsu klubu. Na druhej strane, vďaka financiám od Pauknera by mohol klub vykúpiť zo zmluvy slovenského reprezentanta do 21 rokov Lukáša Štetinu, ktorý sa musel vrátiť z hosťovania do Metalistu Charkov.

Paukner je majiteľom firiem, ktoré sa venujú predovšetkým obchodovaniu s energetickými komoditami ako uhlie, elektrina a plyn.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies