Čepelová v piatok začína trénovať, ráta s Linzom

NETKY.SK • 26 September 2014, 10:27 • 2 min
Čepelová v piatok začína trénovať, ráta s Linzom

KOŠICE - Slovenská tenisová trojka súčasnosti Jana Čepelová je po zdravotných ťažkostiach nazad v príprave, do súťažného diania sa chce znova zapojiť od 6. októbra.

slovakia

left justify in out

"Práve od dnes začínam trénovať. Rameno už je v poriadku. Chodila som v Košiciach na rehabilitáciu," uviedla pre agentúru SITA 21-ročná 52. hráčka svetového rebríčka Čepelová. "Na víkend idem do Tatier a tam budem trénovať v Lomnici. Mám v pláne hrať v Linzi," predznamenala zverenkyňa Martina Zathureckého. Halový "hardový" turnaj Generali Ladies so štatútom International sa začne v prvý októbrový pondelok, do Rakúska smerujú aj Dominika Cibulková, Magdaléna Rybáriková a Karolína Schmiedlová. 

 

Finalistka aprílového podujatia WTA na zelenej antuke v americkom Charlestone Čepelová neuspela 16. septembra v 1. kole v Kuang-čou a následne sa odhlásila z Wu-chanu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies