Čepelová v Aucklande proti Venus, Hantuchová s Erraniovou

NETKY.SK • 3 Január 2015, 08:25 • 2 min
Čepelová v Aucklande proti Venus, Hantuchová s Erraniovou

AUCKLAND - Americká legenda Venus Williamsová nasadená ako tretia bude súperkou slovenskej tenistky Jany Čepelovej v 1. kole budúcotýždňovej hlavnej súťaže dvojhry na turnaji WTA International ASB Classic v novozélandskom Aucklande (dotácia 250 000 USD, tvrdý povrch).

slovakia

left justify in out

Rozhodol o tom sobotňajší žreb. Dvadsaťjedenročná Košičanka Čepelová, 56. v renkingu, sa skúsi 34-ročnej 18. žene aktuálneho svetového rebríčka revanšovať za prehru 4:6, 1:6, ktorú inkasovala v auguste 2013 v americkom Cincinnati.

 

Daniela Hantuchová (62.) na úvod sezóny vyzve taliansku dvojku "pavúka" Saru Erraniovú (14.), proti ktorej má mierne pozitívnu bilanciu 5:4, ale neuspela v ostatných dvoch konfrontáciách - zhodne na "harde". Tridsaťjedenročná popradská rodáčka by v prípade triumfu čelila postupujúcej z duelu talianskej veteránky Francescy Schiavoneovej s niektorou kvalifikantkou. Čepelová by v osemfinále hrala s lepšou zo zápasu Kiki Bertensová (Hol.) - Kurumi Narová (Jap.). Jednotkou turnaja je Dánka Caroline Wozniacka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies