Martina Kapráliková v duete s Dáriusom Kočim. O čom je ich nová skladba?

NETKY.SK • 10 Júl 2022, 17:05 • 2 min
Martina Kapráliková v duete s Dáriusom Kočim. O čom je ich nová skladba?

BRATISLAVA - Nová pieseň o mieri a nádeji začala vznikať bezprostredne po ruskej invázii na Ukrajinu.

slovakia

left justify in out

Mladá speváčka Martina Kapráliková je dcérou hercov Michaely a Martina Kaprálikovcov, po ktorých zdedila umelecký talent. Po vydaní prvého singlu Slová zložila emotívne dueto. Naspievala ho s muzikálovým hercom Dáriusom Kočim. K zloženiu duetu ju inšpirovala vojenská agresia Ruska na území Ukrajiny. 

 

„V hlave sa mi zrodila najprv myšlienka – chceme stáť na prahu dvier, ktoré vedú tam, kde sa rodí mier? Vedela som, že bude súčasťou novej pesničky, a tak som začala tvoriť a skladať," uviedla speváčka.

 

img

 

Hudbu a text  si teda zložila sama, o aranžmán sa postaral Adam Hudec, s ktorým spolupracovala aj pri svojej prvej piesni. Skladbu nahrávala v Stupave v štúdiu Ľuba Dolného. Môžete v nej počuť aj husle Andrey Benickej a Zuzany Uškovičovej, violu Romana Rusňáka a Orsolya Kovácsa, ktorý hrá na violončelo. S Dáriusom sa Martina pozná z divadla i dabingu.

 

Prečítajte si aj: Peter Kremský sa zastal Matoviča: „Za všetko môže mafia, my však boj so zlom nevzdáme!"

 

img

 

„Veľmi sa mi páči jeho farba hlasu a myslela som si, že by sme spolu mohli ladiť, tak sme to skúsili. Dopadlo to nad moje očakávania a som veľmi rada, že si našiel čas a šiel do toho so mnou. Pracovalo sa mi s ním veľmi dobre, pri nahrávaní piesne a nakrúcaní klipu sme sa nasmiali, bola to veľmi príjemná spolupráca,“ pochvaľuje si Martina.     

 

„Martinku poznám od malého dievčatka a som šťastný, ako vyrástla a aký talent sa v nej schovával. Verím, že sa dostane do povedomia ľudí a bude úspešná ako celá jej rodina. Keď som počul prvé demo, tú melódiu a texty, tak som si ju stále spieval dookola. A povedal som si, že do toho idem,“ prezradil Dárius Koči.

 

img

 

K duetu natočili aj videoklip. Ten mal pod palcom Tomáš Majky Majláth, ale scenár tvoril spolu so speváčkou. V klipe vystupujú okrem spevákov aj dve deti – Tamarka a Félix – ktoré symbolizujú lásku, vieru, mier, šťastie a nádej.

 

img

 

„Nakrúcanie s Dáriusom bolo vtipné, keďže sa mu v deň nakrúcania pokazilo auto, takže to bolo celkom chaotické. Ale zvládli sme to. Tamarka a Félix boli pri nakrúcaní milí, hraví, rozkošní, a keď sme potrebovali, aby sa smiali alebo plakali, vedeli zo seba dať každú emóciu. Celé sa to odohráva v parku, na lúke a v prírode, sú tam zachytené krásne momenty. Chceli sme ukázať, že ku šťastiu nám naozaj netreba veľa, stačí sa len tešiť z maličkostí,“ uzatvára speváčka. 

 

 

Martina má rozpracované ďalšie skladby, ktoré čakajú na vydanie. Po účinkovaní v poslednej sérii seriálu Oteckovia dostala ďalšiu hereckú príležitosť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies