Céline Dion sa po smrti manžela už cíti lepšie: Stále vystupujem, nemôžem sa zastaviť

NETKY.SK • 13 Február 2017, 15:38 • 2 min
Céline Dion sa po smrti manžela už cíti lepšie: Stále vystupujem, nemôžem sa zastaviť

LOS ANGELES - Kanadská speváčka Céline Dion sa cíti po vlaňajšej smrti manžela Reného Angélila už lepšie. Štyridsaťosemročná interpretka, ktorá má so zosnulým producentom troch synov, to uviedla v rozhovore s Nancy O'Dell počas udeľovania cien Grammy v Los Angeles.

slovakia

left justify in out

"Máme sa dobre, ďakujem za opýtanie. Sú dni, keď sa mi zdá, že sú to už tri roky a potom sú dni, keď si myslím, že sa to ani nestalo. Je stále so mnou a viem, že je veľmi hrdý," vyjadrila sa speváčka, ktorej pomáha aj práca.

 

"Nemôžem sa zastaviť. Stále vystupujem vo Vegas a pôjdem na turné. Vlani som bola na šnúre v Európe a toto leto sa tam vrátim, pričom mám na zozname 26 miest a dokonca nejaké vystúpenia v Berlíne," povedala interpretka, ktorá sa predstaví aj v Dánsku, Švédsku, Francúzsku, Anglicku, Holandsku alebo Švajčiarsku.


Céline Marie Claudette Dion sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1980 a doteraz vydala 26 štúdioviek, 17 kompilácií a sedem živých nahrávok, pričom spieva v angličtine aj francúzštine. Jej zatiaľ posledným albumom je Encore un soir, ktorý vydala v auguste 2016. Na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power Of Love, Because You Loved Me, All By Myself, I'm Your Angel či A New Day Has Come. Získala viac ako dve stovky cien, vrátane piatich Grammy. Vlani jej udelili Billboard Icon Award za celoživotné dielo. Reného Angélila, ktorý podľahol rakovine hltana, si vzala za manžela v roku 1994.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies