SKUTOČNÝ PRÍBEH Písala blogy, v ktorých sa vyhrážala Bohu, potom pochopila niečo zásadné

NETKY.SK • 28 September 2022, 13:00 • 2 min
SKUTOČNÝ PRÍBEH Písala blogy, v ktorých sa vyhrážala Bohu, potom pochopila niečo zásadné

Mandy si odtrpela aj za sto životov, nie je stará, vôbec nie, a keby sa malo hodnotiť len na základe veku, potom ona by vzbudzovala dojem, že ako mladá nemá nárok na trápenia. Nemá prečo v noci nespať, nemôžu ju prebudiť nočné mory, nemôžu ju bolieť oči od sĺz.

slovakia

left justify in out

Škoda, že to tak aj naozaj nie je, že sa v mladosti len nesmejeme, ale svet je už raz taký, a nikto nás nešetrí, či máme pokožku hebkú, alebo sa nám už tvoria vrásky.

Mandy v detstve veľa dobré nepoznávala, a tak aj opakovala chyby, veľa chýb a stala sa závislou.

 

Drogy

 

Brala drogy, tvrdé a ničilo ju to, tak ako to koniec koncov ničí každého, kto si myslí, že v smrtiacej dávke nájde zabudnutie.

Zdravie tiež nebolo pevné, ale ani sa niet čo čudovať, jednoducho nedostávalo nič prospešné, a ak aj, bolo toho žalostne málo, aby sa udržalo v dobrej kondícii.

 

Boh

 

Niekomu to bude pripadať čudné, niekto sa zaškľabí, niekomu to bude pripadať vymyslené, ale keď jej vstúpil do dní Boh, On pomohol, aby sa svojich závislostí aj zbavila. Napísala by som viac o jej krokoch smerujúcich k viere, ale tento príbeh je o inom a zároveň nie je. Stačí, ak poviem, že v Boha verila, aj Ho uctievala a potom sa vydala.

 

Dieťa

 

V manželstve, keďže bolo správne a nič mu nechýbalo, chceli obaja deti. Tešili sa na ne, pripravovali sa, a aj sa jej podarilo otehotnieť.

Bábätko ale zomrelo, rodičia sa z nich nestali a prešli si takou strašnou stratou, ktorú by nemal zažiť nikto, naozaj nikto.

 

Blog

 

Mandy o ťažkostiach otehotnieť a aj o mŕtvom telíčku, začala spisovať blog, s čitateľmi, najmä s čitateľkami, sa podelila o všetky sklamania. A dosť často, najčastejšie, sa vyjadrovala na tému Boh, v textoch Ho oslovovala, nie však vznešene. Naopak, bola hrubá, vulgárna a napísala o Ňom toľko škaredých slov, až sa to nedá ani zopakovať. Zakaždým však, kedykoľvek Mu vyčítala, súčasne sa Mu i hrozila. Nech sa ju vraj neopováži opustiť, nech sa od nej ani nehne, čím dala najavo, že nech je ako chce, potrebuje Ho, aj Ho ľúbi.

 

Dievčatko

 

O niečo neskôr ju pastor cirkvi, ktorú navštevuje, požiadal, či by si nevypila čaj s istým dievčatkom. S krásnou mladou slečnou, ktorej matka zlyhala, lebo dala prednosť drogám, lebo si nevedela dať rady.

A Mandy súhlasila, hoci trochu zmätená aj s obavami, ale čaj si vypili a ona konečne pochopila, že to, čo ona sama okúsila, smie teraz využiť v prospech iného. Rozprávala jej o tom, aké je byť závislým, niežeby jej matku ospravedlňovala, len vysvetľovala a malá parádnica ju počúvala a nachádzala útechu. Mandy nedokáže odhadnúť, či raz bude mať dieťa, ale i ona našla zmierenie, nehnevá sa a Boha neuráža, lebo jej dal spôsob, ako neplytvať bolesťou. Ako dať utrpeniu význam.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies