Celebritný tréner Dušan, ktorý terorizoval ženy v Bratislave, je na slobode

NETKY.SK • 7 September 2016, 12:04 • 2 min
Celebritný tréner Dušan, ktorý terorizoval ženy v Bratislave, je na slobode

BRATISLAVA – Celebritný fitnestréner Dušan (41), ktorý terorizoval ženy v Bratislave tak, že ich oblieval močom a výkalmi je na slobode. Polícia ho zatkla v marci, kedy putoval do väzby. Súd však rozhodol o jeho treste.

slovakia

left justify in out

Dušana usvedčilo niekoľko žien. Fitnestréner však na výsluchu mlčal a k tomu, čo spravil sa nevyjadril. Poškodeným ženám sa ospravedlnil s tým, že ich odškodní. "Samozrejme, čo si budú nárokovať, to sa uhradí," povedal pre TV JOJ advokát Adam Puškár.

 

img

 

Dostal podmienku

Súd pred niekoľkými dňami rozhodol o Dušanovom treste. "Obžalovaného odsúdil vo výmere 18 mesiacov, pričom mu výkon trestu podmienečne odložil na skúšobnú dobu v trvaní 24 mesiacov," povedal pre TV JOJ hovorca bratislavského krajského súdu Pavol Adamčiak a dodal: „Zároveň mu uložil ochranné psychiatricko-sexuologické liečenie ambulantnou formou."

 

Voči rozsudku súdu sa nikto neodvolal, a tak nabral ihneď právoplatnosť.

 

Dušan pracoval ako fitnes tréner a do povedomia verejnosti sa dostal aj so vzťahom s herečkou a speváčkou Katarínou Hasprovou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies