Čech z Chelsea neodíde, chytať bude proti Hullu

NETKY.SK • 12 December 2014, 16:38 • 2 min
Čech z Chelsea neodíde, chytať bude proti Hullu

LONDÝN - Český futbalový brankár Petr Čech v januárovom prestupovom období neodíde z Chelsea Londýn. S odvolaním sa na slová trénera lídra anglickej Premier League Joseho Mourinha o tom informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Čech nastúpi pre zdravotné problémy jednotky Thibauta Courtoisa prvýkrát v tejto sezóne v lige v základnej zostave, keď bude chytať v ligovom zápase s Hullom. Tridsaťdvaročný český reprezentant si doteraz jediný štart v aktuálnom ročník anglickej ligy pripísal v októbri proti Arsenalu, keď striedal zraneného Belgičana. Ten má aj teraz zdravotné problémy, do bránky tak pôjde v sobotu jeho dvojka.
     

"Courtois si na tréningu privodil menšie svalové zranenie. Preto nebude na Hull k dispozícii. Aj keď Petr teraz toľko nechytal, má moju absolútnu dôveru. Nič nemusí dokazovať," povedal v piatok na tlačovej konferencii Portugalčan. Čech chytal okrem zápasu s Arsenalom len vo dvoch zápasoch Ligového pohára a troch v Lige majstrov 2014/2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies