Cavendish súperom Petra Sagana na Okolo Kalifornie

NETKY.SK • 13 Máj 2016, 12:17 • 2 min
Cavendish súperom Petra Sagana na Okolo Kalifornie

BRATISLAVA - Britský hviezdny šprintér Mark Cavendish sa po roku opäť predstaví na pretekoch Okolo Kalifornie (15. - 22. mája) a bude sťažovať slovenskému majstrovi sveta Petrovi Saganovi vyhliadky na etapové prvenstvá.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný člen tímu Dimension Data má na podujatí v USA na konte už deväť víťazstiev, vlani vyhral štyri etapy a získal aj zelený dres za prvenstvo v bodovacej súťaži. Cavendisha budú v koncovkách etáp podporovať najmä Mark Renshaw, Tyler Farrar a Bernhard Eisel.


"S Markom Cavendishom sa budeme usilovať o etapové víťazstvá, zatiaľ čo univerzálni jazdci môžu prekvapiť v kopcoch. Nathan Haas nedávno vyhral vrchársku súťaž na Okolo Yorkshire. Spolu s Danielom Teklehaimanotom a Jasquesom Jansem van Rensburgom budú kľúčovými mužmi v neskoršej fáze pretekov," povedal športový riaditeľ afrického zoskupenia Roger Hammond, citoval ho server Cyclingnews.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies