Bývalý tréner Piešťan Gudas povedie rumunský tím

NETKY.SK • 28 November 2016, 15:51 • 2 min
Bývalý tréner Piešťan Gudas povedie rumunský tím

BUKUREŠŤ - Bývalý tréner ŠHK 37 Piešťany, niekdajší československý reprezentant v hokeji Leo Gudas povedie v maďarskej nadnárodnej MOL Lige rumunského účastníka SC Miercurea Ciuc. Vo funkcii nahradil odvolaného Toma McCarthyho.

slovakia

left justify in out

Gudas si počas aktívnej kariéry obliekal aj dres Dukly Trenčín, hral tiež za Spartu Prahy, Jyväskylä, Biel, Kometu Brno, Augsburg i v ďalších mužstvách v nižších európskych súťažiach.

 

Hráčske korčule zavesil na klinec v lete 2003. Neskôr sa vydal na trénerskú dráhu, počas sezón 2014/15 a 2015/16 stál na striedačke Piešťan v najvyššej slovenskej súťaži. Jeho syn Radko hrá v NHL.


SC Miercurea Ciuc sa v tejto sezóne nedarí, v MOL lige je na poslednom 11. mieste, z 23 stretnutí získal tím 16 bodov. V mužstve pôsobí aj slovenský obranca Michal Korenko.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies