Búrliváka Nicka Diaza možno uvidíme už budúci rok

NETKY.SK • 11 November 2015, 11:09 • 2 min
Búrliváka Nicka Diaza možno uvidíme už budúci rok

LAS VEGAS - Vyzerá to tak, že na Nicka Diaza nebudeme musieť čakať päť rokov, je možné že ho v octagone uvidíme už budúci rok.

slovakia

left justify in out

Aj keď sa to nemedializuje, v zákulisí prebiehajú vážne rokovania medzi Diazovými právnikmi a trest udeľujúcou Nevadskou Atletickou Komisiou. Na oficiálne vyjadrenie si budeme musieť ešte  počkať, ale MMAfighting.com má informácie od zaručeného zdroja, že je reálna šanca aby sa Nick Diaz ukázal v zápase niekedy v roku 2016.

 

Diaz nedávno zverejnil  na sociálnej sieti post v ktorom tvrdil, že je všetko "na dobrej ceste". Písal aj o tom, že jeho prípad rieši právny zástupca UFC Campbell & Williams. Na prípad dozerá novinárka, ktorá sa špecializuje na právne prípady  Amy Dardashtian. Tá na svojom profile tvrdí, že Diaza uvidíme zápasiť už budúce leto.

 

Nicka Diaza dostal v septembri zatiaľ nevídaný 5 ročný  dištanc, lebo počas jeho kariéry bol prichytený tretí krát, že používal marihuánu. Trest je pre mnohých nepochopiteľný, nakoľko v nových pravidlách NSAC je za tretie nedovolené užitie marihuany trest tri roky. A navyše keď bol Diaz prichytený boli v platnosti ešte staršie pravidlá kde bolo za tretie porušenie ešte menší trest.

 

Vyhlásení verdiktu Nevadskej Atletickej Komisie pobúrilo značnú časť fanušíkovskej základne MMA. Hneď na to bolo ich reakciou spísanie petície na stránke Bieleho Domu, naby mu trest zrušili! Petíciu podpísalo vyše 100 tisíc fanúšikov a podporovateľov Diaza. V konečnom dôsledku to možno aj pomôže zápasníkovi aby sa vrátil do octagonu, ak nie tak to môže znamenať aj koniec jeho kariéry. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies