Brutálna vražda na Štrbskom Plese

NETKY.SK • 21 Júl 2023, 15:45 • 2 min
Brutálna vražda na Štrbskom Plese

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície KR PZ v Prešove vzniesol dnes obvinenie 48 ročnému mužovi z Nitry za obzvlášť závažný zločin vraždy.

slovakia

left justify in out

Podľa doteraz vykonaného vyšetrovania mal obvinený muž túto stredu v podvečerných hodinách zavraždiť na Štrbskom Plese 40 ročného muža z obce Janíkovce, okr. Nitra. Po predchádzajúcej hádke mal sotiť rukami do nebohého, ktorý stál pred jazerom Štrbské pleso a ten spadol do jazera. Obvinený mu mal následne zatlačiť hlavu pod vodu a držať pod hladinou až kým nebohý nejavil známky života.

 

Obvinený bol policajtmi zadržaný včera a umiestnený do cely policajného zaistenia. Po vykonaní potrebných procesných úkonov mu dnes vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre vyššie uvedený trestný čin. Na obvineného bude spracovaný podnet na vzatie do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na 15 – 20 rokov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
KR PZ Prešov / KB Netky, Foto: FB Polícia SR - Prešovský kraj
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies