Britský herec Hugh Dancy si zahrá v seriáli The Way

NETKY.SK • 7 August 2015, 12:54 • 2 min
Britský herec Hugh Dancy si zahrá v seriáli The Way

LONDÝN -Anglický herec Hugh Dancy sa predstaví v seriáli s pracovným názvom The Way. Informoval o tom magazín Entertainment Weekly. V centre príbehu bude kult, ktorého vodcom je charizmatický Cal Roberts v podaní Dancyho.

slovakia

left justify in out

Ten sa zamotá do komplikovaného vzťahu s ďalšími dvoma členmi kontroverzného hnutia - Sarah a jej konfliktným manželom Eddiem, ktorých stvárnia Michelle Monaghan a Aaron Paul. Ak chce Cal, aby organizácia ďalej napredovala, bude sa musieť popasovať s vnútornými démonmi a prehodnotiť svoje odvážne plány.


Projekt pripravuje spoločnosť Hulu, ktorá nateraz počíta s desiatimi epizódami. Produkciu chcú odštartovať v septembri, pričom nakrúcať budú v New Yorku. Premiéru naplánovali na budúci rok. Scenáristkou je Jessica Goldberg, ktorá sa na seriáli bude spolu s Jasonom Katimsom a Michelle Lee podieľať aj ako výkonná producentka.
Štyridsaťročný Hugh Dancy, celým menom Hugh Michael Horace Dancy, je známy napríklad z filmov Čierny jastrab zostrelený (2001), Kráľ Artuš (2004), Začarovaná Ella (2004), Základný inštinkt 2 (2006), V ten večer (2007), Lásky podľa predlohy (2007), Krv ako čokoláda (2007), Spoveď nákupnej maniačky (2009) alebo Hystéria (2011). Od roku 2013 stvárňuje Willa Grahama v mysterióznom krimi seriáli Hannibal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies