Breznaník je fit a tvrdo pracuje na návrate

NETKY.SK • 6 Február 2015, 18:54 • 2 min
Breznaník je fit a tvrdo pracuje na návrate

PRAHA - Slovenský futbalista Michal Breznaník verí, že sa po zraneniach dostane do formy a naplno rozbehne svoju kariéru v Sparte Praha. Dvadsaťdeväťročný stredopoliar je momentálne s českým tímom na sústredení v Turecku.

slovakia

left justify in out

Breznaník prestúpil do Sparty ešte na konci minulej sezóny, kedy rehabilitoval so zraneným ramenom. Potom ho ale z hry vyradilo ďalšie zranenie a tak pol roka nehral. Po ťažkom období je konečne fit a tvrdo sa pripravuje na návrat. V prebiehajúcej sezóne sa predstavil v štyroch európskych dueloch a päťkrát nastúpil v domácej najvyššej súťaži. Ďalšie štarty mu znemožnilo zranenie palca. 
     

"Ten polrok bol ťažký, väčšinu z neho som musel stráviť len v posilňovni. To, že som nemohol ísť na ihrisko, ma veľmi trápilo. Do plnej sily som sa dostal až teraz v zime, takže som šťastný, že znovu trénujem naplno. Teraz sa len dostať do tempa, než začne liga,“ povedal Breznaník pred www.sparta.cz na sústredení v Turecku. 
     

Zranený palec ho už netrápi. "Problémy som s ním mal už skôr, ale potom tri, štyri mesiace bolo všetko v poriadku a myslel som, že už je to za mnou. Lenže nastali komplikácie a musel som ísť na ďalšiu operáciu. Vtedy mi nebolo úplne veselo," dodal. "V prvom rade mi veľmi pomohla rodina. Svoju rolu zohrali tiež spoluhráči, ktorí ma stále držali medzi sebou, aj keď som nehral. Je tu skvelý kolektív – tréner, maséri, všetci robili maximum. Vďaka tomu som späť,“ usmial sa Breznaník.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies