Brazílski fanúšikovia nezvládli prehru: Zapálili 20 autobusov, na Copacabane sa strieľalo!

NETKY.SK • 9 Júl 2014, 11:22 • 2 min
Brazílski fanúšikovia nezvládli prehru: Zapálili 20 autobusov, na Copacabane sa strieľalo!

BELO HORIZONTE - Zdrvujúcu prehru 1:7 v semifinále futbalových MS s Nemeckom neuniesli mnohí brazílski fanúšikovia, ktorí po zápase vyrazili do ulíc, kde následne prišlo k viacerým násilnostiam. V najľudnatejšom brazílskom meste Sao Paulo hlásili dve desiatky zapálených autobusov a vyrabovaný obchod.

slovakia

left justify in out

Podľa brazílskych médií zhorelo počas násilných akcií 20 autobusov v garážach na juhu a ďalšie tri v iných častiach Sao Paula. V tom istom meste neznámi páchatelia vykradli obchod s elektronikou patriaci veľkému brazílskemu reťazcu.

 

img

 

img

 

Polícia musela zasahovať aj na slávnej pláži Copacabana v Riu de Janeiro. Počas sledovania zápasu na veľkoplošnej obrazovke tam spustil neznámy gang streľbu a vyraboval bar vo fanzóne, kde sa v tom čase tiesnili tisícky fanúšikov. Podľa portálu mirror.co.uk ozbrojení páchatelia kradli ľuďom tašky i šperky. Pláž zachvátila panika, ľudia utekali z miesta streľby, pokoj priniesol až príchod polície.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies