Brazília vyradila Antonyho z kádra po obvineniach z domáceho násilia

NETKY.SK • 5 September 2023, 11:00 • 2 min
Brazília vyradila Antonyho z kádra po obvineniach z domáceho násilia

SAO PAOLO - Brazília vyradila Antonyho z kádra pre nadchádzajúce dva zápasy kvalifikácie MS 2026. Tamojšie médiá v pondelok zverejnili podrobnosti o údajnom domácom násilí hráča Manchestru United voči jeho bývalej priateľke. Päťnásobní majstri sveta nastúpia proti Bolívii (9. septembra) a v Peru (13. septembra). V nominácii ho nahradí útočník Gabriel Jesus z Arsenalu.

slovakia

left justify in out

Brazílska futbalová konfederácia (CBF) uviedla, že Antony nebude súčasťou tímu "vzhľadom na skutočnosti, ktoré sa v pondelok dostali na verejnosť". Jeho bývalá priateľka ho 20. mája nahlásila na polícii pre údajné domáce násilie, pričom obvinenia v júni a aj v pondelok opäť poprel. Brazílske médiá zverejnili ich údajné výmeny názorov, v ktorých sa hráč podľa všetkého žene viackrát vyhrážal a zastrašoval ju.

 

CBF uviedla, že prípad "treba vyšetriť" a že jeho vylúčenie bolo zamerané na ochranu jeho a národného tímu. Polícia v Sao Paule pre agentúru AP potvrdila, že vyšetrovanie prebieha, ale neposkytla žiadne podrobnosti.

Dvadsaťtriročný krídelník Antony predtým, ako ho v pondelok vyradili z tímu, zverejnil na Instagrame vyhlásenie: "Dôrazne odmietam obvinenia. Ona každú chvíľu vo výpovediach alebo v rozhovoroch prináša inú verziu obvinení." Zároveň priznal, že jeho vzťah so ženou bol "búrlivý", ale nikdy ju fyzicky nenapadol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Sky News
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies