Brazília remizovala s Chile 2:2, diváci ju vypískali

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 09:16 • 2 min
Brazília remizovala s Chile 2:2, diváci ju vypískali

BELO HORIZONTE - Brazílska futbalová reprezentácia remizovala v stredajšom prípravnom zápase s Chile 2:2 v Belo Horizonte. Nespokojní fanúšikovia 5-násobných majstrov sveta po súboji vypískali, uviedla agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Pre "kanárikov" to bol posledný zápas pred zverejnením konečnej nominácie na Pohár konfederácií, ktorý bude pre organizátorov generálkou na budúcoročný finálový turnaj MS v Brazílii. Súboj bol prvým na zrenovovanom štadióne Mineirao, ktorý bude hostiť zápasy MS. Tréner Luiz Felipe Scolari zverejní nomináciu na Pohár konfederácií 14. mája, potom si Brazília zahrá v príprave s Anglickom 2. júna na zrekonštruovanej Maracane a s Francúzskom 9. júna v Arene Gremio. Brazília odštartuje Pohár konfederácií otváracím zápasom s Japonskom 15. júna v hlavnom meste Brasilia.

sumár:
Brazília - Chile 2:2 (1:1)
Góly: 25. Rever, 54. Neymar - 8. Gonzales, 64. Vargas, ČK: 90. Lela (Chile)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies