Bratislavský koncert 2Cellos presunuli do Refinery Gallery

NETKY.SK • 13 Júl 2016, 12:31 • 2 min
Bratislavský koncert 2Cellos presunuli do Refinery Gallery

BRATISLAVA - Bratislavský koncert chorvátskej formácie 2Cellos, ktorá v hlavnom meste vystúpi vo štvrtok, presunuli z hradu Devín do Refinery Gallery.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom sociálnej siete Facebook o tom informovali dnes organizátori podujatia, ktorí sa pre aktuálne nepriaznivé počasie rozhodli pre kryté priestory.

 

Violončelisti Luka Šulić a Stjepan Hauser ponúknu počas koncertu vlastné verzie hitov rôznych interpretov a skupín ako Avicii, Nirvana, Michael Jackson, U2, Sting, AC/DC či Guns N' Roses. Začiatok ich vystúpenia je naplánovaný na 20:30. Ako predskokan sa predstaví slovenská formácia Samuel Hošek Jazz Band.


2Cellos debutovali v roku 2011 eponymným albumom. Okrem toho majú na konte nahrávky In2ition (2012) a Celloverse (2015). Slávu hudobníkom priniesla cover verzia skladby Smooth Criminal Michaela Jacksona. Duo absolvovalo v roku 2011 spoločné turné s Eltonom Johnom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies