Bratislavčan pobodal muža, hrozí mu desať rokov za mrežami

NETKY.SK • 6 November 2013, 14:40 • 2 min
Bratislavčan pobodal muža, hrozí mu desať rokov za mrežami

BRATISLAVA - Na Beňadickej ulici v Bratislave v utorok (5. 11.) ráno nožom bodol 28-ročný Michal H. z Bratislavy do brucha 30-ročného Bratislavčana. Policajný vyšetrovateľ Michala H. obvinil zo spáchania zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a dnes mu hrozí až desať rokov za mrežami.

slovakia

left justify in out

Ako TASR informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff, policajná hliadka bola v utorok vyslaná na miesto krátko pred 9.00 h. "Podľa doterajšieho vyšetrovania najskôr slovne, potom fyzicky s nožom napadol páchateľ 30-ročného muža do oblasti brucha. Poškodený utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho prevoz do jednej z bratislavských nemocníc," uviedol hovorca.

Policajné hliadky podľa Szeiffa obmedzili Michala H. na osobnej slobode a previezli na policajné oddelenie vo večerných hodinách. "Obvinený bol umiestnený do cely policajného zaistenia s podnetom návrhu na väzobné stíhanie," priblížil hovorca. V zmysle trestného zákona mu podľa jeho slov hrozí trest odňatia slobody na štyri až desať rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies