Braňo Mojsej šoféroval opitý, namerali mu 2,4 promile

NETKY.SK • 25 Apríl 2012, 06:29 • 2 min
 Braňo Mojsej šoféroval opitý, namerali mu 2,4 promile

Braňo Mojsej šoféroval opitý, namerali mu 2,4 promile - Celebrity Braňo Mojsej v noci na dnes šoféroval pod vplyvom alkoholu. Podľa informácií webovej stránky Topky.

slovakia

left justify in out

img

Braňo Mojsej v noci na dnes šoféroval pod vplyvom alkoholu. Podľa informácií webovej stránky Topky.sk ho nadránom zastavili policajti, ktorí ho podrobili dychovej skúške. Muži zákona mu vraj namerali až 2,4 promile. Okamžite ho preto odviedli do cely predbežného zadržania. "Asi nebol dlho v médiách. Ťažko sa mi o tom hovorí, je to obrovská nezodpovednosť. Človek, ktorý si sadne za volant opitý, je hlupák,“ povedala pre Topky.sk Nora Mojsejová. "On je chorý človek a potrebuje sa liečiť. Inak sa jeho problém s alkoholom vyriešiť nedá,“ dodala. Mojsej sa údajne nachádza v košickej cele predbežného zadržania. Pravdepodobne dostane podmienku a odoberú mu vodičský preukaz.

Zroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies