Brankárska kríza Arsenalu sa prehlbuje. Fabianski sa opäť zranil, Szczesny out ešte tri týždne

NETKY.SK • 18 Október 2012, 14:09 • 2 min
Brankárska kríza Arsenalu sa prehlbuje. Fabianski sa opäť zranil, Szczesny out ešte tri týždne

Brankárska kríza Arsenalu sa prehlbuje. Fabianski sa opäť zranil, Szczesny out ešte tri týždne

slovakia

left justify in out

imgLONDÝN - Arsene Wenger čelí brankárskej kríze, keď vyšetrenia ukázali, že Lukasz Fabianksi by mohol mimo hru ďalšie tri mesiace s pretrhnutým členkovým väzom.

Poľský brankár dúfal, že by sa konečne znovu mohol zapojiť do hry, keďže na ihrisku chýbal od februára kvôli zraneniu ramena, ale v utorok počas tréningu si zranil členok. Toto nové zranenie 27-ročného brankára znamená, že Vito Mannone, ktorý začal sezónu ako brankárska trojka, ostane aj naďalej v bránke Arsenalu. Jeho náhradníkmi zostávajú 20-ročný Argentínčan Damian Martinez a 21-ročný James Shea.
Brankárska jednotka Wojciech Szczesny bude ešte tri týždne mimo hru, kým sa plne zotaví zo zranenia členku.

Gunners teda čakajú ťažké časy, pretože do zimy ich čaká veľmi náročný program. V sobotu ich čaká ligový zápas na pôde Norwichu a hneď v stredu domáci zápas Ligy majstrov proti Schalke. Nasledujúcu sobotu doma privítajú Queens Park Rangers a o tri dni v utorok vybehnú na ihrisku Readingu na pohárový zápas Capital One Cupu. Prvú novembrovú sobotu ich potom čaká veľmi ťažký ligový zápas na Old Trafforde proti miestnemu United, nasledovať bude odveta Ligy majstrov proti Schalke a následne dva londýnske derby zápasy proti Fulhamu a Tottenhamu, oba na Emirates Stadium.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies