Brankár Granady: Od Realu očakávam bonus za zastavenie Barcelony

NETKY.SK • 11 Máj 2016, 19:45 • 2 min
Brankár Granady: Od Realu očakávam bonus za zastavenie Barcelony

MADRID – Cez víkend je na programe posledné kolo španielskej La Ligy, v ktorom sa rozhodne o majstrovskom titule. Získa ho Barcelona alebo Real Madrid?

slovakia

left justify in out

V boji o španielsky titul zostali už iba dva tímy, avšak tí najväčší rivali. Minulý týždeň prehralo Atlético Madrid na ihrisku zostupujúceho Levante a titul už nezíska. Tabuľku vedie Barcelona s 88 bodmi, Real má na konte o jeden bod menej. Oba tímy hrajú na ihriskách súperov, keď Barcelonu privíta Granada a Real Madrid čaká cesta do La Corune.

Keď Katalánci vyhrajú svoj posledný zápas sezóny, tak získajú titul bez ohľadu na ostatné výsledky. Keď prehrajú a Real Madrid vyhrá, tak oslavy vypuknú na štadióne Santiago Bernabéu. Barcelona sa môže stať majstrom aj v prípade remízy či prehry, ale to by Real nemohol zvíťaziť.

 

img
 

Brankár Granady očakáva bonus

Chorvátsky brankár Granady Ivan Kelava povedal pre talianske vydanie Goal, že by Real Madrid mohol zaplatiť jemu a jeho spoluhráčom nejaký bonus v prípade, keď sa im podarí zastaviť Barcelonu.

"Vzhľadom k tomu, že sme oslavovali zotrvanie v lige, tak sme tento týždeň nejak extra netrénovali. Spoluhráči mi však povedali, že je štandardné, keď iné kluby ponúkajú hráčom motivačné bonusy. Možno nám nejaký ponúkne aj Real Madrid, keď sa nám podarí zastaviť Barcelonu."

Španielsky futbal má za sebou dlhú históriu podobných motivačných bonusov pre tímy, ktorým už v podstate o nič nejde, avšak ktorých výsledky môžu mať zásadný vplyv na ligovú tabuľku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies