Brailsford viac nebude pracovať pre Britov, iba pre Sky

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 16:12 • 2 min
Brailsford viac nebude pracovať pre Britov, iba pre Sky

LONDÝN - Strojca úspechov britskej cyklistiky na olympijských hrách v Pekingu 2008 a Londýne 2012 Dave Brailsford končí s prácou na národnej úrovni, sústredí sa na funkciu generálneho manažéra profesionálneho tímu Sky.

slovakia

left justify in out

Jeho zverenci zo Sky vyhrali uplynulé dva ročníky Tour de France, predvlani ako prvý Brit v histórii pretekov Bradley Wiggins, vlani Chris Froome. V British Cycling zastával post športového riaditeľa.

 

"Odhodlal som sa k významnému, ale správnemu kroku pre tím aj pre mňa osobne. Od Londýna sme boli v jednom kole, neustále sme niečo plánovali. Dostal som sa do bodu, z ktorého sa musím posunúť ďalej, ak sa má zvyšovať kvalita tímu," povedal 50-ročný Brailsford. Pod jeho vedením získali britskí cyklisti na štyroch olympijských hrách dovedna 19 zlatých medailí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies